Min karantene er lastet med…

…Animal Crossing New Horizons!

Folk er vel egentlig ikke i karantene lenger, ting begynner å gå tilbake til normalt. For meg har ting vært som vanlig. Sitter hjemme uten mulighet til å gå ut noe særlig.

Heldigvis har jeg oppdaget Animal Crossing og jeg aner ikke hva jeg brukte dagene mine på før. Sånn seriøst, jeg husker ikke? Hva drev jeg med?

Nå spiller jeg så godt som hele dagen. Fra jeg står opp til jeg legger meg. Det er kanskje litt mye, men det føles godt å ha en hobby som ikke sliter meg ut og som gir masse glede, og jeg får til og med vært litt sosial! Så hva har det å si at jeg spiller så mye?

Hva er Animal Crossing? Det lurte jeg også på for to måneder siden. Jeg forsto ikke hva alle pratet om, hadde aldri hørt om det før en gang, og traileren for spillet fikk det til å virke så kjedelig og rar. Så sendte Ellen meg denne:

Da ble jeg litt mer fristet, og så så jeg at man kunne kjøpe planter i spillet, så jeg ble solgt og kjøpte det. Syntes egentlig det var litt dyrt, men jeg lover at det var verdt hver eneste krone!

I spillet kan du designe din egen øy og møbler huset ditt, som gir meg litt The Sims følelse. Man får oppskrifter på ting man kan lage og man kan kjøpe ting i butikker.

Og så kan man fange insekter og fisker, gro frukt og sånne ting som gir meg litt Farmville følelse – bare at her slipper man det fæle tidspresset. Spillet foregår i sanntid, og ting blir ikke ødelagt innen en viss tid. (Bortsett fra de fordømte turnipsene da.)

Og så, det beste, man kan besøke hverandre. Som føles overraskende sosialt. Jeg sliter å snakke med folk for tiden, å føre samtaler og sånt. Hodet mitt bare fungerer ikke bra nok til å komme på ting å prate om, liksom? Så det å ha et spill å fokusere på hjelper faktisk en del. Kanskje litt…overfladisk eller hva man skal kalle det? Men jeg koser meg iallfall.

Det er mer man kan gjøre og det kommer hele tiden nye ting, og hver måned er det nye dyr å fange. Alltid noe å se frem til!

Så ja, dette er hva jeg har gjort de siste 2 månedene. Har spilt nesten 500 timer, så dere kan jo regne ut hvor mange timer der er hver dag… En dag skal jeg prøve å spille litt mindre. Kanskje. Vi får se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *