Julevlogger 2019

Titter innom for å si ifra at jeg har lastet opp 18 (snart 19) videoer på youtube denne måneden. Har prøvd meg på vlogmas igjen og det gikk ganske fint – i år ville jeg ikke stresse for mye med å få opp en video hver eneste dag som man egentlig skal.

Det er 15 vlogger fra 1-24 desember og 4 adventvideoer med et lite tema. Den første snakker jeg om jul med kronisk sykdom, den andre er en julebrus-test, så lager jeg vegansk julemiddag og i den siste viser jeg frem ltit veganske julesnaks. Ble ganske koselig syns jeg!

Dere finner alle videoene her.

I år feirer vi jul i Mandal som vanlig, og igjen har vi klart å bli forkjøla hele gjengen. Det punkterer feiringa litt, men vi har hatt det fint og skal ha noen rolige dager til her før vi drar hjem og tar fatt på 2020. Forhåpentligvis har plantene overlevd 2 uker alene!

God jul og godt nyttår! Og si gjerne ifra hvis dere har noen videoønsker. Da er det jo en sjanse for at jeg lager den også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *