Siden sist

Det er skikkelig varmt for tiden, men det regner jeg med at dere har fått med dere. Her kommer en liten oppdatering på hva jeg har gjort i det siste, siden jeg ikke har blogget noe. Jeg skal ikke skrive en unnskyldning for det, siden det er noe av det kjedeligste å lese. Så værsågod!

+ Moshi var på besøk noen dager. Det var ganske fint, han var her ikke lenge nok til å slite meg helt ut.

+ Jeg har hatt bursdag! Yep, nå er jeg 28 år (og Paul har rundet 30!). Vi feiret det hele med å invitere vennene våre på stor middag, og jeg som hadde planlagt å ta så mange bilder tok ikke et neste et. Jeg glemte også å pynte (har en liten eske full) og diverse andre småting. Jeg fikk iallfall lagd mer enn nok mat til alle, og det var en veldig koselig dag!

+ Vi var en tur i Kiel! En sånn dagstur med båten. Jeg husket å ta bilder da, lagde til og med en hel film, så dette kommer det et eget innlegg om!

+ Jeg har vært ganske dårlig periodevis, og måtte avlyse både Snapkollektiv-feiring med de andre jentene og Pride-paraden. Veldig kjipt da det var to ting jeg hadde gledet meg til i flere måneder, men men. Jeg hadde fortsatt en fin helg!

+ Jeg har handlet en del nye sommerklær siden alt jeg hadde var for lite, og generelt snakket en del om kropp (som også er temaet på Snapkollektivet nå). Prøver også å bli litt mer bevisst på hva jeg spiser for tiden. Mer om alt det senere!

+ Vi har planlagt to ferier. Det blir noen dager i Mandal nest uke, og så skal vi til Danmark med noen venner litt senere. Det kule er at vi skal kjøre til begge stedene. Gleder meg!

+ Har blitt aktiv på finn.no av alle steder og solgt unna en del greier. Er fortsatt en del ting igjen hvis noen kunne tenke seg noe, hint hint. (Trenger penger etter alle sommerklærene som ble kjøpt ass.)

+ Hobbyrommet er neeeesten ferdig, gleder meg sånn til å vise dere resultatet!

+ Har spilt en del Fallout4. Veldig fin måte å slappe av på!

Noe særlig mer enn det er det ikke å si. Håper jeg får blogget litt mer snart, jeg har jo veldig lyst, trenger bare å lade batteriene litt til! Husk at dere kan følge meg på snapchat, der er jeg mer aktiv – @tine-katrine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *