Paul har fått lappen!

Photo by Jazmin Ali on Unsplash

Etter nesten et år med øving og jobbing har Paul endelig bestått oppkjøringen! Denne dagen har vi sett frem til leeenge, og jeg forstår ikke hvorfor vi egentlig ventet så lenge med å begynne (jeg har et mål om å ta lappen i år jeg også). Bedre sent enn aldri, som de sier!

Ja, bil er ikke så miljøvennlig, dessverre. Vi har lyst til å kjøpe en el-bil en dag, men det blir nok en stund til. Enn så lenge får vi prøve å bare bruke bilen minst mulig, for sånn som ting er i dag er det vanskelig å leve uten.

Endelig kan vi dra og handle uten å bære oss ihjel (vi bor på toppen av en laaang bakke), endelig kan jeg dra ut de dagene det ikke er aktuelt med buss pga helsen min, endelig kan vi ordne ting selv uten å måtte spørre andre om hjelp hele tiden.

Jeg tror det å ha bil vil ha en positiv effekt på helsen min, og her er noen av de tingene jeg ser frem til:

+ dra på butikken og storhandle så ofte vi vil!
+ harryhandel til sverige for å hamstre billig veganmat.
+ loppemarkedet og å kunne handle brukte ting på finn.no
+ roadtrip rundt i landet, endelig! Og kanskje Europa også?
+ kunne kjøre til Mandal, istedenfor buss-tog-buss-bil og å måtte bære på tung bagasje.
+ dra på eventr og å besøke venner uten å slite meg ut på kollektivtrafikken.
+ bli kjørt til legen og lignende. Jeg blir som regel veldig sliten av sånt.
+ dra på hjelpemiddelsentralen og hente rullestol og andre hjelpemiddler.
+ dra på ikea uten å måtte finne noen som kan kjøre eller betale mange hundre kroner for levering.
+ nevnte jeg roadtrip?
+ kunne dra på kino, selv de dagene hvor jeg ikke klarer å gå i de hersens bakkene.
+ dra på senteret når vi faktisk trenger noe, istedenfor å vente flere dager på at jeg har energi nok.

Jeg kunne nok ha fortsatt en stund, men dere ser poenget. Dette har jeg gledet meg til, og som noen sa på snapchat, dette blir som et nytt liv! Litt tragisk at en bil skal ha så mye å si, men jeg bryr meg egentlig ikke. Bil, hurra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *