Litt oppussing!

oppussing 2018

Tenkte jeg kunne vise hva vi har drevet med i det siste. Og med ‘vi’ så mener jeg hovedsaklig Paul og Lynne (samboeren til pappa), og med ‘i det siste’ mener jeg siden påskeferien. Vi pusser endelig opp gjesterommet!

oppussing 2018

Gjesterommet besto av to vegger med en ruglete ‘popcorn’ overflate og to vegger med slitt glassfibertapet malt i en kjip og sliten blåfarge. Så for noen år siden begynte vi faktisk å skrape vekk popcornet på den ene veggen, men vi ga opp halvveis og siden har det bare stått med en konstant eim av støv og gips. Ikke særlig koselig, så det ble det rommet hvor vi puttet alt rotet. Roterommet, rett og slett.

oppussing 2018

Nå er den veggen endelig blitt skrapt ferdig og så malt, så nå blir forhåpentligvis lufta der inne bedre. Den andre popcorn-veggen måtte bare bli, for det gikk ikke å fjerne det på noen enkel måte, og de to andre veggene har blitt sparklet litt for å se finere ut. Det var enklest og billigst! Og etter litt frem og tilbake bestemte jeg for å bare male alt hvitt, fordi jeg kommer nok til å gjøre en del video og foto i det rommet. Hvite vegger gir best lys!

oppussing 2018

Jeg gleder meg sånn til det er ferdig, og vi endelig har et rom i leiligheten som er ferdig oppusset!!! Bare de andre 4 igjen! Mest av alt gleder jeg meg til å ha et fast sted til alle hobbygreiene mine og hvor jeg kan drive med det uten at det roter til hele leiligheten. Et hobbyrom, hurra! Jeg har forresten filmet hele “prosessen”, så etterhvert kommer det en oppussingsvideo på youtube-kanalen min!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *