Søndagstanker uke 35


Nå var det brått noen uker siden sist. Jeg glemmer det, og kommer på det på mandag eller tirsdag. Kunne selvfølgelig bare blogget da, men nå hadde jeg lyst til å ha denne “spalten” på en søndag, så da får det bli søndag. Nå har jeg skrevet det i kalenderen min, så forhåpentligvis husker jeg det bedre fremover da.

Det største som har skjedd disse siste ukene er at jeg har begynt på skolen igjen. Voksenopplæring (vgs for voksne), hvor jeg tar samfunnsfag. Det er et av de 6 fagene man trenger for studiekompetanse. Jeg tar et fag om gangen, for det er alt jeg klarer. Samfunnsfag er langt ifra et favoritt-fag, så heldigvis er det bare et semester. Har alt fikset nedtelling på første side av skoleboka!

Vi passet også Moshi en uke. Eks-hunden vår, som vi passer hver gang hans nye familie drar på ferie. Det er veldig koselig, men også veldig slitsomt. Moshi er ekstremt energifull, og det funker dårlig med meg. Flaks for ham at han er så søt!

Her er et bilde av meg, tatt av Kjersti. Det er fra et møte vi og noen andre hadde, om loppemarkedet vi arrangerer. Skal skrive mer om dette senere, men her er arrangementet.

Snakker om Kjersti – jeg var jo på besøk hos henne noen dager uka etter jeg var på Øya. Det var så koselig og avslappende. Er så glad for at jeg har venner jeg kan være sammen med og gjøre ingenting. Å være i samme rom er liksom bra nok for oss. Vi har forresten noen spennende podcast-planer for høsten, jeg gleder meg til å komme i gang!

Ellers så har jeg som sagt ryddet i kjøleskapet, og det føles så bra hver gang jeg åpner det. Og vi har startet med bokashi. Fikk det i forsinket bursdagsgave, og er veldig spent på hvordan det skal gå i en liten leilighet. Vi har begynt å eksperimentere med å bake brød fra bunnen av – blir veldig glad for tips til oppskrifter! Serena var på besøk et par dager, etter å ha vært i Japan i et år. Det var så fint å kunne slappe av samme og bare spille playstation igjen.
Alt i alt har August faktisk vært en skikkelig bra måned, og jeg har hatt det ganske fint. Sett bort ifra en helt sinnsykt stiv nakke, men fysioterpauten er tilbake fra ferie!, og en veldig skuffende episode av Game of thrones. Kommer ikke over hvor dårlig den var. Sorry, not sorry. Og nå som høsten sniker innpå så har kroppen begynt å verke mer og mer. Skjer hvert år, og jeg forstår ikke hvorfor.
Apropos kjip kropp og smerter – fastlegen min har sluttet. Helt uten forvarsel. Det var et lite sjokk, og jeg føler meg helt ærlig litt forlatt nå, selv om hun ikke var en perfekt fastlege. Men hun var den første som trodde på meg ang ME og som hjalp meg med å få en diagnose. Den eneste fastlegen som har tatt meg seriøst. Nå er jeg så bekymret for at jeg har fått en som ikke tror på meg igjen. Vi får se, jeg skal bestille time hos ham på mandag.

2 Comments

  1. Jeg følger med på Game of Thrones-sirkuset og blir underholdert, men er ikke blodfan. Var veldig mange «Virkelig?» og «Skal de seriøst gjøre det der?» i de siste to episodene. Føler det er en gjennomgående ting i filmer og serier, at det ikke gjøre noe at grunnlaget/historien er tynn og tullete så lenge den har en spektakulær innpakning.

    • Er nok ingen blodfan selv, men syns det er veldig gøy å se på. For det meste, noen episoder blir så tullete at det bare er frustrerende 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *