Ønskeliste 2017


Jeg merker at for hvert år blir det litt vanskeligere å skrive ønskeliste. Altså, jeg elsker å få gaver, men det føles bare rarere og rarere at folk gir meg ting helt uten grunn. Jeg har bursdag, hva så? I tillegg blir jeg mer og mer opptatt av å ønske meg ting jeg faktisk trenger og kan bruke. Jeg er så lei av dill-dall som bare tar opp plass og ikke gjør noe eller har noe emosjonell verdi. Juggel, liksom. Men mer om det en annen gang, for jeg har jo klart å lage en liten ønskeliste, i år også.

 • Grønne planter. Sånn sett tror jeg at jeg er en veldig lett person å gi gaver til. Du trenger aldri å klø deg i hodet over hva du skal gi meg, bare stikk på nærmeste blomsterbutikk.
 • Bøker. En annen grunn til at jeg føler meg som en grei gi-gave-til-person, men så kan det være litt problematisk at jeg ikke ønsker meg noen bestemte bøker. Gi meg noe du tror jeg vil like, eller noe du likte veldig godt selv!
 • Kjøkkenmaskin. En som er god på å elte deiger, for vi har begynt å bake alt brød selv, og jeg vil gjerne kunne bake enda mer selv. Det hadde vært så mye lettere med en maskin som gjorde drittjobben – altså blandinga og eltinga.
 • Weck oppvevaringsglass. Ønser meg mer solide greier enn plastbokser til å oppbevare alt fra majones til ting i fryseren. www.beeorganic.no
 • Onyx isbitbrett og isformer. Igjen, noe mer solid enn plast, pluss det isbitbrettet har jeg ønsket meg i flere år. Så greit å få isbitene ut! www.beeorganic.no
 • Wrappa. Erstatning for plastfolie, som man kan bruke igjen og igjen. Obs! Veldig viktig at det er den veganske versjonen. www.beeorganic.no
 • Brødpose. Til alt det vi baker selv, istedenfor evige plastposer. Denne er også fra www.beeorganic.no
 • Ecobags nett og poser. Til å handle grønnsaker i, og andre ting. www.iherb.com
 • Ny ‘r’ og ‘f3’ til tastaturet mitt, for de har falt av, hehe.
 • At folk tar global oppvarming mer seriøst.

5 Comments

 1. Samira Hoummira

  Så fine gaver! Man merker man begynner å bli voksen når man ønsker seg ting til hjemmet, kjøkkenredskaper og planter. Hihi!

 2. Min bursdag er forbi, men hadde jeg hatt den nå skulle jeg ønsket meg det samme som deg! Spesielt det siste punktet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *