Hva har jeg i sekken? [uken's tema]

Denne uken’s tema er ganske enkelt, sånn bortsatt fra at jeg ikke har en fast veske eller sekk med ting i da. Jeg liker ikke å være på ting med mindre jeg absolutt må, og tar vanligvis bare med meg en totebag hit og dit. Men, hvis jeg skal noe litt større enn en tur til tannlegen, så er det noen faste ting jeg pleier å ha med, og alt det får dere se i videoen! Håper dere liker den.

Andre som har skrevet om ukens tema:

Mari Sunniva – RenateLisa
Anniken – Sunniva – Ester Maria
Benedicte – Inger Helgestad

2 Comments

  1. Liker så godt filmene dine Tine Katrine! Trykker alltid på med en gang eg ser du har lagt ut på youtube (eg bor på youtube) Du har inspirert meg til å blåse liv i bloggen og youtubekanalen min!
    La akkurat ut ein vlog om min vesle grønnsakshage, om du vil kikke innpå, tenker det er i di gate 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *