Gotokuji Temple, Tokyo – Kattetemplet!

Reise til Tokoy Japan
På tide med litt mer Japan! Er dere klare? Hvis dere ikke har sett videoen fra denne dagen enda, så ligger den her. I dag tenkte jeg å vise dere bilder fra kattetempelet Gotokuji Templet vi besøkte da vi var i Tokyo. Pst: Det er en veldig søt hund på slutten!
Reise til Tokoy Japan
Først var vi på en kafé, hvor det eneste veganske var en salat, men det var fint der da! Og fikk tatt mange fine gatefoto på veien.
Reise til Tokoy JapanReise til Tokoy JapanReise til Tokoy Japan
Tempelet lå i et ganske rolig strøk, så hvis du er lei av folk, anbefaler jeg å dra hit. Spesielt hvis du liker katter, kanskje?
Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan
Det var dårlig med ekte katter der, men kattefigurer, det var det mer enn nok av!
Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple Reise til Tokoy Japan Gotokuji Temple
Etterpå dro vi inn til sentrum igjen og tittet i butikker, men da fikk kameraet for det meste hvile i veska. Eller kanskje jeg bare gikk tom for batteri, jeg husker ikke helt. Fikk heldigvis tatt et bilde av denne søtnosen iallfall! Så ut til å ha det ordentlig fint oppi der mens eierne satt på kafé.
Reise til Tokoy Japan Reise til Tokoy Japan
Så dere da vi besøkte Tokyo’s canyon? Noe for dere som liker natur!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *