Asakusa Shrine, Tokyo – Et temple i hjertet av Tokyo


Mer Tokyo! Fortsatt på dag 3, så vi har mye igjen! Også orker jeg ikke å styre så mye med bildestørrelsene, så jeg lar de bare være sånn store. Dere får si ifra om det er veldig plagsomt! Igjen, her er vloggen hvis du ikke har fått sett den.  
little saebajaelittle saebajae

På tide med en matbit!

Vi hadde alt besøkt to tempel den dagen –Yushima Tenmangu Shrine og Meiji Shrine-, så det var på høy tid med noe mat. Stanset innom et lite vegansk sted som ble drevet av en koselig dame, og maten var både billig og god. Anbefales!
(Het little saebajae, men husker ikke adressen.)
little saebajae little saebajaelittle saebajaelittle saebajae little saebajae

Asakusa shrine, et skikkelig turiststed

Etter mat var det tid for dagens siste tempel. Asakusa shrine som ligger mitt i Tokyo. Veldig fint, men gan være ganske mye folk der. Var heldigvis ikke så ille denne gangen!
Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo
Jeg trakk litt god lykke denne gangen. Røyken fra røkelsen er forresten legende, så du kan vifte den på deg der du har vondt. Hvis man tror på sånt da.
Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyoAsakusa shrine tokyo Asakusa shrine tokyo

7 Comments

  1. Du har så mange nydelige bilder fra Japan, jeg kunne limt dem opp på veggene hjemme som tapet. Det er nesten så jeg kan lukte dem. Jeg vil bo i alle bygningene og klappe alle bordene. Spise all suppen.

  2. Stine Friis Hals

    Herre så fint <3 Syns bildestørrelsen ser bra ut også! Gjør ingenting å måtte scrolle bittelitt for å se hele bildet når de er stående.

    • Så bra, var det jeg kom frem til selv! Og tar jo evigheter å forandre størrelsen på alle de bildene i kodene… Fins kanskje en raskere vei, men den har ikke jeg oppdaget enda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *