Min første video fra Japan!


Da var jeg tilbake på norsk jord etter to uker i Japan. Har masse bilder å dele med dere, og ikke minst video! Det kommer også svar på spørsmålsrunden etterhvert, vi filmet det dagen før jeg dro!
Nå har jeg ingen planer fremover, bortsett fra å slappe helt av. I Japan gjorde vi ting hver eneste dag, og takket være litt varmere temperaturer så gikk det ganske bra, men jeg vet av erfaring at hvis jeg holder på sånn for lenge, så møter jeg til slutt veggen. Så nå prøver jeg å bremse ned før det rekker å gå så langt.
Forhåpentligvis tar det ikke så lang tid før jeg får redigert alle vloggene jeg filmer der borte. Her er den første! Mulig jeg kommer til å poste de andre på bloggen også, men hvis du vil være helt sikker på å få dem med deg, så anbefaler jeg å følge facebooksiden min eller på youtube. (Hvis du ikke har youtube konto, så går det superraskt å lage en hvis du alt har gmail.)

3 Comments

  1. noctem.nu

    Du har tatt så mange fine bilder i Tokyo. Og så gøy å se den første vloggen, glede meg te mær 😉
    // TAKK Tine Katrine, ska virkelig få meg ein krakk snart. Og heihei, du e ikje den einaste som nevne CAPSLOCKen i kommentarfeltet mitt, haha. I will fix.

  2. Åh, likte den første vloggen skikkelig godt! Klippingen og musikken i første del – nå lengter jeg virkelig etter å reise igjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *