Natur [ukens tema]


Jeg har ikke så mye å si om ukens tema, bare at jeg savner natur. Hele kroppen min lengter etter den, å ha den rundt meg hele tiden. Jeg vil vinne i lotto (må begynne å spille i lotto) så jeg kan kjøpe meg et hus, kanskje uti skogen eller ved et vann et sted, for jeg er så lei av å bo oppå naboene mine (bokstavelig talt, bor i blokk med 15 etasjer jo). Eller i det minste en hage, helst en inngjerdet hvor Moshi kan løpe rundt så mye han vil. Et lite hus, som har plass til det mest nødvendige, men også et gjesterom og stor middagsbord for selskap. Life goals altså, sånn helt seriøst.

De andre som er med:
Marie fra supermarie.net
Caroline fra carolinewillemine.blogg.no
Renate fra winterwinds.net
Lisa fra lisaskaar.wordpress.com
Julie fra overtenking.wordpress.com
Karen Anna fra karenanna.net

Foto: unsplash

2 Comments

  1. Skal vi dra på hytta i mai? Du kan ta med hvem du vil, og Moshi også. Kanskje vi kan betale Sven for å kjøre oss. Eller kanskje jeg får med meg Marie, som kan kjøre bil og greier. Du er alltid velkommen dit, i alle fall.

  2. noctem.nu

    For et fint innlegg. Elske natur. Hvis du komme te Hamar ein gong må me gå sammen langs Mjøsa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *