Medeltidsveckan [1]

Hei hei! Jeg er tilbake fra middelalderen. Yes, jeg overlevde, og jeg hadde det veldig fint! Hadde nok ikke den beste uken (var syk og greier, yey), men Visby er et veldig fint sted og bildene i det forrige innlegget mitt løy absolutt ikke. Nå som jeg er hjemme igjen er kroppen ganske utslitt, men jeg har alt begynt å gå gjennom bildene, og her har dere de jeg tok første dagen.
IMG_7907
Vi dro hjemmefra lørdag ettermiddag og var fremme tidlig-tidlig på søndag. Det ble reise om natta siden vi var seint ute med å bestille og jeg ville spare penger, men det gikk egentlig ganske fint. Etter å ha satt opp teltet og skiftet, tok vi en rask tur til marknedet. Tok ikke noen bilder der siden det bare var den første dagen, så de må dere vente litt på.
Vi var også en liten tur gjennom byen på jakt etter minibank – uten suksess – før vi dro tilbake til teltet for å sove litt mer.
IMG_7909 IMG_7905 IMG_7910IMG_7908
Så, når det begynte å bli kveld, dro vi tilbake til nærheten av markedet for å finne oss en plass ved strandscenen. Det var nemlig på tide med invielsesserimoni, hvor de snakket om hva som skulle skje den neste uken og mange av de folkene som skulle ha forestillinger, opptrådte noen få minutter. Syns det var en skikkelig fin introduksjon til festivalen, man fikk et lite innblikk i hva som kom til å skje og hvilke forestillinger man kunne være interessert i.
Var forresten kjempemye folk der, folk satt tett i tett i tett, og som dere ser er det ikke kun for folk som kler seg i middelalderstil.
IMG_7919 IMG_7951
Litt pokemon mellom showene! Dette varte i 4 timer, skulle gjerne kunne spilt litt pokemon selv.
IMG_7915 IMG_7917 IMG_7947 IMG_7934 IMG_7928 IMG_7923 IMG_7925 IMG_7967 IMG_7954 IMG_7983 IMG_7964 IMG_7980 IMG_7962 IMG_7986
Til slutt, rundt 11, var det mørkt og på tide med det alle siste – og kanskje høydepunktet? En gjeng bueskyttere stilte seg opp på scenen og skjøt ildpiler ut i havet. Det ble neste avlyst fordi det blåste sånn, men gikk heldigvis greit!
IMG_8014 IMG_8028 IMG_8036

2 Comments

  1. Lise-Marie Lia

    Så kult! Gleder meg til å se resten av bildene fra middelalderuken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *