Blodprøver og Kurt Vonnegut

2016-02-08-13.44.44        Skjermbilde 2016-02-08 kl. 23.27.54
I dag fikk jeg endelig dratt meg avgårde og tatt de hersens blodprøvene jeg fikk henvisning til for nesten to uker siden. Nå må jeg bare bestille en legetime for å høre resultatet. Forhåpentligvis finner de noe feil. Føler jeg går med konstant hjernetåke for tiden, og kroppen er slappere og vondere enn vanlig. Så hadde vært fint om det for en gangs skyld var noe de kunne gitt meg medisiner for.
Jeg leste også ferdig Slaughterhouse Five av Kort Vonnegut. Bok nummer tre i år! Det er den andre boken jeg leste av ham, og jeg likte den ganske godt. Den handlet litt om tidsreising, om romvesner, hvor rart livet er, og andre verdenskrig.En god blanding. Fire av fem stjerner. Lettlest og smart. Anbefales.

“Like so many Americans, she was trying to construct a life
that made sense from things she found in gift shops.”

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *