Dag 6: Biblioteket

IMG_6664
I dag viste jeg Lisa bilioteket, og lånte i samme slengen noen bøker selv. Alle bøkene har jeg blitt anbefalt, og jeg vet ikke hva noen handler om bortsett fra ‘The Secret Life of Bee’s – tror jeg har sett filmen. Roskilde kan jeg jo gjette meg til hva handler om da Iallfall, forhåpentligvis er det noe bra her. Er sjeldent jeg finner bøker jeg virkelig liker, så nå er jeg spent. Er også spent om jeg klarer å lese alle på en måned. Hadde vært fint, med tanke på at jeg nok en gang prøver å lese 50 bøker på et år. Kanskje jeg endelig klarer det? Legg meg gjerne til på goodreads dere som bruker det. Kom gjerne med boktips, det er alltid gøy. Feks, hva var den siste gode boken dere leste?
IMG_6661        IMG_6662

4 Comments

  1. Åh, jeg elsker The Secret Life of bees! <3
    Den siste gode boken jeg leste var Hold Fast av Samuel Massi. Utrolig god, en av de mest inspirerende jeg har lest de siste årene.

  2. Leser Tomas Espedal – Bergeners nå, den er superfin!
    Hmm, husker ikke hva jeg leste før det, har en tendens til å begynne på masse bøker og bytte mellom dem, så da tar det en stund før jeg faktisk fullfører en bok. !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *