høstferie

denne uken som kommer har russeren høstferie. woho! planen var å reise litt mer rundt i kina for å se litt mer, hovedsaklig til yangshuo i guilin. der ser det sånn ut:
Farewell
Yangshuo Day One
Sunset at Xingping Yangshuo
1 Balloons over Yangshuo
Yangshou ! Cr@zy place
Overlooking the Karst Mountains, China
alle bildene er linket
ikke dårlig, right? vi skulle også til guilin og shanghai. ganske flott, gledet meg masse!


men…. MEN!!! *kunstpause for å dramatisk tørke vekk noen tårer*


sånn ble det ikke. for denne uken er det ikke bare russeren som har ferie, men hele kina. national holiday, golden week, kjært barn har mange navn. det hele starter med kinas nationaldag (som var på lørdag), og da reiser alle hjem til hjemstedene sine denne uken. med andre ord: ingen togbilletter igjen.
ganske kjipt, for jeg var veldig gira på å dra dit. shanghai er ikke sååå viktig, men yangshuo! jeg har et bilde hjemme som jeg har beundret i flere år, for det er såsåså vakkert. jeg var (er..) så desperat etter å dra dit at jeg sa ja til å ta tog i 23 timer…!!! men så var det utsolgt. og fly koster 2000 kr per person, hver vei – altså 8000 + hostel + mat + dill.. så nei. det får bli en annen gang.


istedet har vi bokket oss det dyreste rommet på et hostel her i sentrum av beijing. et lite plaster på såret i det minste. da får vi endelig noen dager helt alene (russeren deler jo leilighet med to klassekamerater), og mulighet til å utforske sentrum litt bedre. vi drar dit i dag og blir til fredag, men hvis nettet er bra så blir jeg nok bloggen med. som alltid!
(og vi skal bo i nærheten av en vegansk restaurant som jeg har lest utrolig mye bra om. gleder meg, håper vi finner den!)

4 Comments

  1. aaah, nedtur da!! Men for hva det er verdt så hørtes plasteret veldig fint ut også 🙂 Håper dere finner restauranten og koser dere ekstra mye.

  2. Ånei! Supertrist og kjedelig! Men dere får gjøre det beste ut av det der dere er. Det er sikkert masse fint å se og finne på der også, ja? 🙂

Comments are closed.