2020, hva skjer?

Er ikke så lenge siden vi alle var så sikker på at 2020 skulle bli et fantastisk år (men det er vi vel strengt ganske sikre på hvert år)… Vi har bare kommet til mars og det er allerede et ganske dritt år for å være ærlig. Den ene katastrofen etter den andre, Australia brant jo ned, og nå har vi covid-19. Nydelig!

Jeg hadde som vanlig en del planer og mål får året. For det meste ganske rolige og overkommelige planer, følte jeg, sånn at sjansen for at jeg klarte de skulle være stor. Så fort vinteren var over og energien som vanlig kommer tilbake med våren, skulle jeg sette i gang.

Innen det skjedde rakk jeg å få en mental knekk istedet. Jeg vet ikke helt hvorfor, men antar at det bare er 10 års sykdom som er litt ekstra tungt for tiden. Ting er iallfall ikke særlig bra når man spør seg selv “er jeg deprimert?”.

Så jeg bestilte en legetime, men innen den rakk å skje ble verden snudd på hodet og alle bedt om å holde seg hjemme. Timen min avbestilt jeg siden det ikke var noe akutt, helsevesenet har nok å fokusere på akkurat nå. Jeg føler det går litt bedre nå uansett.

Eneste jeg sliter med er at alt føles så meningsløst. Hva er poenget med å gjøre noe som helst, liksom? Det føles skikkelig dritt å ikke ha lyst til å gjøre noe. Det er faktisk bedre å ha lyst men ikke ha energien til det. Kanskje det har sluppet litt taket nå da, for det er noen ting jeg har lyst til. Bare ikke det jeg hadde som mål for året.

Her er mine mål som dere ser. Det er de jeg snakker om i mer detaljer i videoen lengre opp. Jeg prøver fortsatt å spise grønnsaker, men føler egentlig kostholdet er blitt bedre. Tar vitaminer hver dag og jeg drikker mer, og det er mer grønnsaker. Fortsatt en god vei igjen til der jeg vil være, men små steg!

Hvile er jeg også blitt bedre på, tror jeg? Så klart, jeg har for satt dager hvor jeg gjør mer enn jeg burde, men det er lenge siden jeg har hatt en sånn skikkelig smell som jeg gjevnlig hadde før.

Hobby derimot går det dårlig med, jeg har jo ikke en gang blogget ordentlig i år. Mitt hemmelige “prøve noe nytt” prosjekt er satt på vent også, jeg har null motivasjon der.

Organisering går faktisk fremover da! Bit for bit faller ting på plass i leiligheten. Det går veldig sakte, men det går, og det føles helt fantastisk!

Se venner oftere…haha. Spørs hvor mye det blir av det i år nå! Jeg sitter i selvvalgt karantene. Paul jobber fortsatt litt og handler, så det er sånn sett ikke en super effektiv karantene for min del, men det minsker jo sjansene litt. Får jeg dette viruset risikerer jeg en forverring, så prøver å ta minst mulig sjanser.

Bedre økonomi – jeg holder på! Har åpnet ny bank hvor jeg skal spare og snart skal vi få på plass en felles konto til felles utgifter. Blir bra, håper jeg!

Bli plante-smart…tja. Jeg har kvittet meg med noen planter og har en del til, men det er satt på pause sånn som situasjonen er nå. Også har jeg kjøpt litt nye! De er kjempefine, kanskje jeg skal lage et eget innlegg om de!

Begynne på lappen. Hah, igjen, ikke sånn som ting er nå nei! Fillern, hadde veldig lyst til å få til den i år!

Nå som jeg så gjennom alle punktene jeg skrev ble jeg faktisk litt positivt overrasket. Trodde jeg ikke hadde gjort noe av målene mine, men jeg er jo faktisk i gang med flere! Ikke verst. Lønner seg å blogge altså! Håper det ikke blir så lenge til neste gang.

Frem til da: Hold dere hjemme hvis dere kan, hold avstand og vask henda ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *