En liten flukt fra hverdagen – Uke 9, 2019

Som nevnt i forrige post, denne uka dro vi til Bergen, mandag til fredag. Siden jeg skriver egne innlegg om turen lar jeg være å skrive noe her, men det var altså en veldig fin tur og det var godt å komme seg litt bort fra kaoset i leiligheten.

På fredag tok vi flyet hjem igjen, som var en fin tur. Fikk vindusplass, og da tok jeg son alltid en haug av bilder.

På vei hjem fra flyplassen bestemte vi oss for å dra innom Coop Obs. De hadde salg på laminat og vi trengte jo nytt gulv. Vi endte opp med å få en god pris på en utgått modell istedet, og da vi kom hjem viste det seg å være nøyaktig samme gulv som vi hadde ødelagt, haha!

På bildet over er det en planke med det gamle og en med det nye. Prikk likt, haha.

Resten av helga gikk til å hvile. Vi hadde en snekker innom for å se på hva som må gjøres, ellers lå jeg i senga og tok det helt med ro. Slik at jeg forhåpentligvis skulle unngå en smell etter Bergenturen.

Stua og kjøkkenet vårt den uka. (Uff, er så glad det er over!) Paul står forresten og lager middag til oss på bildet over. Vi har en airfryer (en frityr som bruker varm luft), en instapot (en elektrisk gryte) og en liten paninigrill til å lage mat i. Heldigvis, hadde vært kjipt uten!

Og det var den uka! Neste uke legger vi gulv og kommer et skritt nærmere å få ting på plass. Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *