Nytt bad og Moshi-besøk – uke 7, 2019

Ny uke, nye muligheter, eller noe sånt. Dette ble en uke hvor vi prøvde å få ting på plass etter å ha vært vekke i 5 uker og ha fått nyoppusset bad. Og jeg hadde 100 planter å ta meg av. Det tar noen dager med denne kroppen.

Ryddet også litt her og der, blant annet denne hyllen, for jeg syns de var så rotete og kjipe. Nå ser jeg egentlig ikke særlig forskjell på disse to bildene, haha. Jeg er ikke særlig glad i de hyllene, tror det er det som er det egentlig problemet her. Og vi må henge mer opp på veggene, I know.

Vi fartet litt rundt, blant annet på Skeidar og Ikea. Spiste grønnsaksboller og tittet på sofaer.

Snø og kø på vei hjem fra ikea. Er så digg med bil altså. I 8 år måtte vi vente på buss uansett vær – no more!

Handlet mat også. Denne fant jeg på en asiatisk butikk, syns pakningen var så fin.

Var innom Funky Frozen Yoghurt også. De har fått vegansk vanilje og sjokolade som smaker skikkelig godt. Anbefaler sjokoladen sammen med bringebær sorbeten, med bubble tea kuler på!

På onsdag kom denne sprettballen. Vi skulle passe Moshi frem til søndag, som gir litt blanda følelser. Er jo veldig glad i ham, men blir veldig sliten av å passe ham også. Det gikk ganske fint denne gangen da, heldigvis.

Var en ganske aktiv uke, så jeg passet på å slappe av mellom slagene. Begynte å se på Gilmore Girls igjen, var en stund siden nå.

Ene kvelden bestemte jeg meg for å teste veganske vaffler igjen. Gikk ikke særlig bra.

En annen kveld rigget jeg meg til med et skikkelig digg bad. Bok, youtube, mat, drikke, ansiktsmaske. Var der i nesten 2 timer!

Tror jeg tok dette bildet for å feire at jeg hadde hjelpemidlene mine tilbake. Elsker dette bordet, det har vært savnet!

Også var det valentinsdag. Paul overrasket meg med en orkide. Jeg tok visst kun dette bildet av den, da jeg pottet den om. Fant den originale potten inni røttene, syns sånt er fascinerende.

Før det kjøpe jeg en plante selv også, årets første. Ønsket meg en slik lenge og var 50kr på coop. Den ser allerede syk ut, kan vel ikke forvente mer av en plante fra coop til 50kr. Lærer aldri!

Så en litt travel uke, men med mye hviling også. Avslutter med litt Moshi-bilder. Han oppførte seg greit frem til søndag. Da ble han skikkelig masete og klagete, som betyr jokking på meg, slossing med putene og bjeffing. Veldig slitsomt, men vi overlevde.

Måtte ha med dette bildet, for han ser så uskyldig ut her. En stor løgn.

Her ser dere orkideen i bakgrunnen!

Nusselig! Og det var denne uka. Neste uke var dessverre litt mer spennende enn planlagt…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *