Flytte hjem igjen – Uke 6, 2019

Denne uken skjedde det ikke så mye. Mandag til fredag slappet jeg av, for jeg var sliiiiten etter forrige helg (å gå ut 3 dager på rad er alltid en dårlig idé for meg).

Jeg filmet en liten videoklipp (dette var faktisk andre forsøket) til den avsluttningen på vloggmas (sjekk forrige innlegg) . Savner å lage videoer, håper det ikke er så alt for lenge til jeg kan fortsette med det igjen. Har planer!

Vi hadde take away en dag, fra den Loving Hut som ikke ligger på sthanshaugen (det er 2 i Oslo). Vanligvis liker jeg maten derifra, men denne gangen var det skuffende…

Og ja, Paul dro på skitur en dag, jeg er fortsatt litt i sjokk. Første gang i løpet av vår tid sammen (som snart er 9 år)!

Så kom fredag, dagen jeg hadde telt ned til i 5 uker. Badet var ferdig og vi kunne flytte hjem igjen! Yey! Hadde drøyt mye bagasje:

Klær, dyner, pute, varmepledd, mat, hobbysaker, toalettsaker og mye mer. Trenger en del for å føle seg hjemme et annet sted så lenge tydeligvis.

Var så rart å komme hjem til et fremmed bad, og veldig deilig! Det ble så fint! Jeg var litt skeptisk først, men etterhvert som vi har fått på plass tingene våres og litt skap så har jeg blitt veldig glad i det. Dere skal få se etterhvert!

Hashtag lykkelig. Har ventet på dette i 6 år! Altså siden vi flyttet inn og pappa sa vi skulle ordne badekar, haha.

Resten av helga gikk til å sakte pakke ut og å stelle plantene mine. Var en del som sleit litt nå, blant annet den stakkaren over her. Håper den skal kvikne til som bare det når våren kommer! Men det gikk en del planter i søppla, rundt 30 stykk. Ble en del tomme potter.

Og det var den uka. Jeg har muligens glemt noe. Kan nevne at vi prøvekjørte en bil til, Kia e-niro, men den glemte jeg visst å ta bilde av. Vi likte den veldig godt, men muligens litt liten? Tiden vil vise, vi skal ikke akkurat kjøpe bil med det første. Er bare Paul som syns det er gøy å prøvekjøre…

Neste uke ble enda roligere. Eller, vi gjorde muligens mer, men jeg vet ikke om jeg tok så mye bilder. Dere får se snart, prøver å ikke ligge så etter med disse oppsummeringene. Kanskje jeg får trøkt ut neste uke i morgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *