En forsinket nyttårsfeiring – Uke 5, 2019

Nå ligger jeg litt etter, men her kommer en oppsummering av uke 5. Jeg har utsatt det fordi jeg har ikke orket å styre med overføring av bilder til dataen og alt sånt, men så kom jeg på (nok en gang) at jeg kan jo bare blogge fra mobilen. Forstår ikke hvorfor jeg glemmer det hele tiden?

Denne uken var det mye snø. På denne tiden av året er det nesten like greit at jeg ikke klarer å gå noe særlig, når det er så surt som det var den uken. Er en slags liten trøst å slippe det, en positiv ting med å være syk? (Egentlig ikke)

Var en ganske rolig uke til å begynne med, som alle de andre ukene, og jeg satt mye foran dataen og tven. Prøver nok en gang å organiserte alle filene mine, og har fått mange tips om å bruke lightroom til det. Så en vakker dag har jeg kanskje alt i orden!

Også dokumenterte jeg den lille ryddinga jeg klarte. Wow, så flink jeg er. Denne formen jeg har for tiden er så katastrofalt dårlig altså, orker jo knapt å lage mat. Men noen ganger er jeg hjemme alene og da har jeg ikke så mye valg.

Fikk litt hudpleie i posten. Det er også et evig prosjekt, å få huden min i orden, haha.

Den stakkars monsteraen min har begynt å gjennopstå. Åh, jeg håper den blir like stor og vakkert en dag. Håper skadedyrene er borte…

Har også drevet litt med bujo-en. Øver meg på å faktisk bruke de klistremerkene jeg kjøper.

Og en kveld fikset Paul take away fra Tammy Sushi. Var veldig godt, og gøy med noe annet enn den samme gamle makirullen som alle sushisteder har.

Og så var det endelig på tide for det jeg hadde vilt til hele uka. En forsinket nyttårsaften/gi julegaver/Aron har bursdag-kveld! Kjersti og Aron fikk endelig julegavene sine, og vi fikk vår.

Fikk en hel eske med spennende drikke fra leske.no!

Det var en rolig fredagskveld, med nærmest snøstorm på utsiden.

Og for å gjøre det enkelt kjøpte vi pizza (fra Bislett Kebab) og is, som vi koste oss med mens vi så på Fyre-dokumentaren. Jeg elsker Ben&jerry’s peanut butter and cookies, så helt greit for meg at ingen orket å bake kake!

Og så dro vi hjem igjen, i bilen vi prøvekjørte den helga. En elektrisk en, som ikke falt i smak.

Neste dag, lørdag, dro vi en tur hjem for å sjekke leiligheten og vanne litt planter. Var mye snø der også!

Og så på søndag tok vi en tur til Oslo igjen for å sjekke ut en pop up som hadde veganske donuts. C&C gourmet donuts, anbefales! Vi skulle også se den spiderman-tegnefilmen og jeg rakk akkurat å bestille billetene før jeg så at det sto ‘norsk tale’. Så da returnerte vi de og dro hjem istedet.

Det var den uka! Ganske rolig frem til helga og ganske fin. Neste uke var også spennende, da flyttet vi endelig hjem igjen.

2 Comments

  1. Fin uke du har hatt! og det nye badet dokka blir så vakkert! håper monsteraen vil bli stor og fin igjen, skadedyr er så frustrerandes..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *