Uke 4, 2019

Jeg har tydeligvis fått hjernteppe når det kommer til å blogge noe annet enn ukesoppdateringer. Har tenkt flere ganger denne uken “Kanskje jeg skal blogge?”, etterfulgt av “Men hva?”. The blogger life is hard.

Denne uka har jeg spist mange gode frokoster. Er helt hekta på nystekte rundtstykker med margarin og ost (bruker Go’ Vegan sin). Det eeer så godt! Og dette er et av to bilder jeg tok denne uka, haha! Her er det andre:

Nei, det er ikke blod, det er en kjemisk skrubb fra The Ordinary. Jeg har blitt tipset om at den egentlig er veldig sterk (man skal visst være forsiktig med å ha AHA-syre på huden!), men wow huden min ble myk etterpå. Kommer nok til å bruke den mer, men sjeldent og forsiktig.

Ellers har jeg bare ligget på sofaen og spilt AC Odyssey, bortsett fra på fredag – jeg kom meg endelig ut! Vi spiste på Lille Saigon 1 (maten var litt skuffende denne ganga dessverre) og så Aquaman (omg den var dårlig haha!). Var sååå deilig å komme seg ut for noe annet enn å handle mat, og jeg håper det ikke blir like lenge til neste gang.

Jeg har også endelig redigert litt video, så håper å få postet den i løpet av uke 5. Håper jeg får truffet noen venner også! Min to mål for den nest siste uka i svigermor sin leilighet.

Håper dere også hadde en fin uke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *