Uke 3

Denne uken tok jeg 5 bilder, så det sier jo alt om hvor aktiv den var. Veeeeldig rolig altså. Først kan dere få noen bilder fra søndagen i uke 2, som jeg tok etter at jeg postet oppsummeringen da. Vi dro nemlig en tur hjem!

De er godt i gang! Badet er revet og utvidet, så nå fikk vi føle litt på hvor stort badet blir. Gleder meg! Fikk dessverre ikke dratt hjem denne helga, er veldig nysgjerrig på hvordan det er nå, en uke senere.

Jeg vannet plantene (måtte ta heisen ned og gå ut av blokka for å finne vann, haha) og den syke jeg har nevnt tidligere var ikke særlig fornøyd. Mistet alle bladene sine, så var bare en ting å gjøre:

Klippet opp hele greia og håper på at de blir til nye friske planter! Hvis ikke blir jeg lei meg…

Vi sov over hjemme fordi jeg hadde legetime mandag morgen. Tok celleprøve og så var det “hjem” for å ligge på sofaen resten av uka. God times. Kom meg på en handletur på…onsdag? En utflukt til kiwi, ellers har jeg bare ligger og stirret på TVen. Spilt en del AC Odyssey. Lever livet.

Jeg håpet hele uka at jeg skulle få energi til en kinotut, kanskje spise ute også, men nei. Kroppen er helt slått ut, fysisk og mentalt. Og da får det bare være, tenker jeg. Jobber hardt med å la kroppen bestemme. 2019 goals.

Også hadde jeg en dag på Snapkollektivet som gikk skikkelig bra! Temaet var tabu og jeg snakket om å ikke jobbe. Fikk masse fin respons, satte veldig pris på det!

I uke 4 håper jeg på den kinoturen, men har ikke helt troa. Også har jeg et mål om å redigere 1 youtube-video, som jeg har utsatt i 3 er, men vi får se. Skal iallfall kose meg med hvilinga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *