Uke 2

Denne uken har vært så rolig at jeg ikke har stort å fortelle. Har blitt kjent med leiligheten til svigermor og holdt meg på sofaen, kun gått ut et par ganger for å handle mat. Ganske digg, egentlig.

Jeg trives greit her, selv om leiligheten er litt vel lytt og bygget minner meg om et sykehus (og senga er liten, men men!). Leiligheten er mindre, som jeg liker mer enn jeg hadde trodd, selv om det er ganske logisk. Kort gåavstand til kjøkken, bad og soverom – kroppen min trives!

Vi er i ganske feriemodus og dekker på til frokost hver dag, og tester nye oppskrifter i kokeboken jeg tok med. Syns det var en god idé siden vi nå må ut og handle uansett hva vi skal spise. Ypperlig sjanse til å handle inn alt man trenger til en oppskrift. Hjemme er det så mye enklere å bare bruke noe vi alt har i skapet .

Så ja, jeg tar det ganske rolig. Kroppen driver fortsatt å kommer seg etter jul og nedpakking av leiligheten, så det blir mye tv. Jeg spiller AC Odyssey for tiden, og ellers ser vi på den nye sesongen av Den Onde Greven. Plus litt andre ting så klart, og alt skrives ned Bullet Journalen. Som det går ganske treigt med, jeg er enda ikke ferdig med januar. Kanskje jeg bare skal gi opp og starte med februar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *