Uke 1, 2019

Godt nytt år alle sammen!

Tenk om jeg klarte å ha en ukesoppdatering hver uke dette året? Jeg tviler sterkt på at jeg vil klare det, men kanskje litt innimellom! Sier vel dette nesten hvert år, men har mer tro på det denne gangen: jeg har lyst til å blogge mer!

Det ble en rolig nyttårsaften i år også. Jeg var ikke i form til å dra til Kjersti og Aron, som jeg hadde gledet meg til, så det ble en rolig feiring hjemme med Paul. Vi hadde Kung Fu Panda maraton, spiste masse godteri og hadde digge burgere til middag. Også sto vi på balkongen på slaget 12 og ble nok en gang imponert over utsikten vår. Vi så faktisk helt til oppskytninga i Akerbrygge i år!

Første nyttårsdag kom Serena på besøk. Det var nemlig på tide å pakke ned det siste av leiligheten før oppussing, og hun tilbød seg å hjelpe. Først pakket vi ned jula!

Mellom slagene tittet vi på fine solnedganger, shoppet litt, spiste is og spilte det nyeste Tomb Raider. En skikkelig fin uke, og det var veldig godt å få så mye hjelp. Takk til Serena!

Ja, også oppdaget jeg at den fineste, dyre og sjeldne planten min har fått thrips, som er det verste å bli kvitt. Skikkelig god timing! *sarkasme* Kryss gjerne fingrene for at den klarer seg.

Sakte men sikkert ble alt som måtte flyttes på flyttet, og i stua ble det en liten oase da halvparten av plantene samlet seg der foran vinduet. Den andre halvparten gjemmer seg på gjesterommet.

Neste steg var å dekke ting med plast! De skal rive ned og bygge ut badet, så det vil bli en del støv. De skal også bytte ut rørene på kjøkkenet og drille gjennom både tak og gulv.

Skikkelig sært å se leiligheten sånn som det er nå. Jeg er litt bekymret for at plasten vil komme i veien for de som pusser opp, men blir den det sier de nok ifra. Så ingen fare sånn egentlig.

Vi kan ikke bo i leiligheten nå så klart, uten bad og med alt det bråket, så vi flyttet ut i fem uker. Ikke bare-bare å vite hva man skal pakke med seg, men jeg tror jeg fikk det viktigste med meg, hehe. Så da var det bare å sette seg i bilen og kjøre til vårt nye, midlertidig hjem.

Vi låner leiligheten til svigermor, hun er tilfeldigvis hjemme i Russland på en lengre tur, så det passet jo veldig bra. Og det var koselig å bli møtt med denne utsikten da vi flyttet inn! Må jo være et godt tegn?

Vi bar alle tingene inn og så måtte Paul kjøre bilen hjem igjen, for her er det dessverre ingen parkering for oss. Kommer til å savne bilden og hjelpemiddlene mine, men heldigvis bor vi rett ved t-banen.

Planen min de neste 5 ukene? Slappe av! Er så digg å være et sted hvor det ikke er noe rot jeg må rydde, som er det jeg tenker på hele tiden når jeg er hjemme. Nå kan jeg fokusere på hobbyer og bare ta det heeelt med ro. Gleder meg! Også ser jeg på Oppryddning med Marie Kondo på Netflix, så varmer opp til ryddingen som skjer om 5 uker, haha! Klør egentlig litt i fingrene allerede.

Håper dere har hatt en bra første uke av 2019!
Gleder meg til å forhåpentligvis blogge masse fremover. Krysser fingrene!

4 Comments

  1. Krysser fingrene! og sjølv om det kanskje ikkje blir kvar veke, så er en gang i blant bra nok!

  2. Gitte Brunstad

    Rutiner på rydding og husarbeid har sklidd en del ut se siste årene, så ser selv frem til å tak i disse tingene i 2019. Det er jo et ganske dårlig tegn når man føler på uro i sitt eget hjem fordi det alltid er så mye som ikke er på stell. Har selvfølgelig bingewatchet Marie Kondo, og har lyst til å omorganisere alt!

    • Tine Katrine

      Ja ugh. Og sånn har leiligheten vært i flere år, har ventet på at alle disse rommene skal bli ferdig. Endelig! I år blir året!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *