Ønskeliste 2018

Nå skulle jeg egentlig vært i Mandal, men Paul har blitt syk, så vi er fortsatt i Lørenskog. Nå føles det som om jeg også holder på å bli syk, men vi satser på at det ikke stemmer. Så mens jeg sitter her og føler meg dritt tenkte jeg det var fint å fortsette med den lille tradisjonen min – skrive en liten ønskeliste.

Dette er mest for min egen del, jeg syns det er gøy å se tilbake på. Er det rart? Og i år er jeg ganske sent ute, for når noen spør meg hva jeg ønsker meg, så svarer jeg bare “vet ikke”. Etterfulgt av “planter?”. Problemet med å bli voksen er jo at man har penger og kan kjøpe det man ønsker seg selv. Da blir det ikke så mye igjen til jul og bursdag. I tillegg ønsker man seg gjerne dyrere ting, men man kan ikke akkurat skrive ny sofa og oppvaskmaskin på ønskelista si.

Leiligheten våres er midt i en stor oppussing, så nye ting er litt det siste jeg tenker på nå som jeg er opptatt med å pakke alt ned. Bortsett fra nye møbler og hvitevarer som sagt, det tenker jeg masse på. Men det er noen småting jeg ønsker meg: 

 • Duftlys, jeg har fått skikkelig dilla på det i høst. Jeg liker best røyk- og tre-lukter, men brenner det meste så lenge det ikke lukter ren parfyme.
 • Blomsterpotter. Dette trenger jeg alltid flere av. Helst i litt morsomme fasonger. Eller sennepsgule potter, de er alltid velkomne. 
 • Samme med rammer. Veggene våres har vært bare siden vi flyttet inn, og det er jeg veldig gira på å få gjort noe med. Bonus hvis det er bilde av et koselig minne med oss eller noe annet fint!
 • Sånn gass-brenner-flamberer. Kanskje ikke det jeg trenger mest, men det er vel litt av poenget med en ønskeliste.
 • Robotstøvsuger. Disse er jo litt dyre og vi har planlagt å kjøpe en selv til våren. Gleder meg!
 • Fotbad med oppvarming og massage. Har lyst på fotmassager også, men jeg har store føtter og har lest at sånne er litt små.
 • Klær. Eller, gavekort til klær. Gavekort generelt er veldig velkomment, men jeg forstår jo at folk syns det er kjedelig å gi. Men jeg trenger virkelig nye klær.
 • Tombow Fudenosuke sine penner med farger. Før hadde de kun svart og det er min favorittpen. “Skulle ønske disse kom i farger,” sa jeg. Nå har de laget det!!!
 • Ønsker meg også en del disney og studio ghibli filmer, men jeg har ikke helt oversikt på hvilke jeg har akkurat nå, så det får vente. 
 • Også den siste tingen på bildet, oppi høyre hjørne, er noe så nerdete som en trådløs værstasjon som i tilleg måler luftfiktughet og lydnivå i leiligheten din. Yes please, en til hvert rom! Jeg vet dette er et sært ønske, men nå som jeg har så mange planter er luftfuktighet faktisk viktig, haha. Det minner meg på at jeg også ønsker meg plantelys!
 • Ellers gjelder ønskelista for 2017, minus kjøkkenmaskin som vi har nå.

Ok, der var noen av ønskene mine. Fortell meg gjerne noen av deres ønsker, spesielt hvis dere har noen litt ekstra nerdete. Jeg er faktisk skikkelig nysgjerrig!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *