Gi litt ‘Håp’

Nå sier jeg ifra litt seint her – dette varer nemlig bare 5 dager til! Bli_med har i år laget en liten innsamlingsaksjon. Ellen Wilberg har malt et nydelig bilde, og alt overskuddet går til ME-forskning. Hvor fint er ikke det?

Håp av Ellen Wilberg

Bildet kan kjøpes her. Det er en engelsk side, så hvis du betaler mer enn 350kr blir det toll. Men! Jeg har fått vite at selv om du kjøper flere og får toll, så blir det billiger enn å kjøpe 1 og 1 med tanke på at du da må betal frakt for hvert bilde. Jeg har bestilt en liten haug nå, for jeg syns dette er en skikkelig fin gave å gi til folk. De får et fint bildet, og jeg får litt håp.

“Dette året har jo vært preget av store forventninger til forskningen på Haukeland, og mange tårer og knuste drømmer da resultatet på Rituximabstudien kom ut negativt. 
Men det skjer mye bra på forskningsfronten, både nasjonalt og internasjonalt, og vi er nærmere store svar enn noen gang.”

Les mer om prosjektet her og hva kunstneren tenker her

Nå sa jeg nok ifra alt for sent til at dette kan bli julegave, men bursdagsgaver for neste år kanskje? Eller forsinket julegaver? Eller bare gaver? Et tips er det iallfall. Håper dere har en fin jul så langt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *