En siste bit høst før jula

Dette blir det siste innlegget på bloggen før jeg starter med årets julekalender. Yes, det blir julekalender her i år! Nei, ikke den typen hvor dere vinner noe. Blir bare masse meg, meg, meg, og meg. Yey!

I fjor hadde jeg store planer om å bli med på vloggmas, hvor man dokumenterer 1 til 24 desember på video og poster 1 video hver dag. Selv om jeg gikk for den litt lettere varianten og begynt å filme noen uker før, så ble det for mye. Jeg måtte kaste inn håndkleet før det var blitt desember.

I år prøver jeg igjen og jeg tror jeg skal klare det, så fra og med 1 desember kommer det en video hver dag på youtubekanalen min. Følg den gjerne, så er du sikker på at du får de meg deg!

Før det vil jeg dele de to siste høst-vloggene mine: 

De er dessverre ikke tekstet enda, men det blir gjort etterhvert!

I videoene er det masse Moshi som (for det meste) er veldig søt. Vi besøker Inger-Johanne, og får besøke av Charlotte. Vi drar en tur på senteret med rulestolen min og vi spiser mye godt. Er selvfølgelig også masse planter! De er ganske lange, så fin frem strikketøyet eller middagen før du setter på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *