Den store kinodagen

Årets høydepunkt! Eller, iallfall et av høydepunktene. Jeg og Paul fikk med oss tre denne gangen, og planen var å skrive litt om dem. Planen var ikke å la det gå to uker før det skjedde.

Vi started med A star is born, den filmen med Lady Gaga vet dere. Jeg hadde null forventninger, hadde ikke sett traileren og visste ikke noe mer enn at den handlet om musikk og mest sannsynlig var en romanse. Jeg likte den veldig. Utrolig bra laget når det gjaldt lyden, og jeg himlet ikke med øynene en eneste gang over romanse-delen. Likte ikke så godt slutten, men skal ikke spoile noe.

Etter det var det enda en musikkfilm – Bohemian Rhapsody. Jeg er ikke noe spesielt fan av Queens. Har selvfølgelig hørt en del av sangene deres (man må jo ha bodd under en stein hvis ikke) og jeg liker de jo, men jeg har aldri satt dem på selv for å høre på musikken. Etter denne filmen derimot tror jeg det kommer til å skje. Skikkelig fin film og hvis man ikke alt var fan av dem før, så blir man det nok etter å ha sett denne. 

Så så vi Skjelvet, i 4DX fordi vi tenkte det kunne kanskje gjøre filmen verdt å se, men omg… For en utrolig kjedelig film. Da jeg trodde filmen skulle begynne på skikkelig kom rulleteksten opp på skjermen. *sett inn tungt og oppgitt stønn* Orker ikke. Bølgen var mye bedre, og det sier jo litt.

Vi skulle også egentlig se Grensen også, men jeg hadde glemt å spise nesten hele dagen, så etter 3 filmer var jeg helt slått ut. Har dere sett noe bra på kino i det siste? Vi så nettopp Fantastic Beasts 2, så skal skrive et eget innlegg om den. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *