En uke i Oslo

Jeg forlot knapt leiligheten, men jeg var i Oslo! I over en uke faktisk! Kjersti og Aron skulle på ferie, så da meldte jeg meg til å passe på fosterpusen som for tiden bor i leiligheten deres. Si hei til Aloy!

Haha, jeg vet ikke hvorfor hun ser så gretten ut her. Muligens fordi hun får en kamera dyttet opp i ansiktet? 

Hun er iallfall veldig søt, og rolig. Hun sov det meste av dagen og når hun var våken var hun for det meste interessert i mat og å titte ut av vinduet.

Jeg er jo allergisk mot katter, så det passet meg helt fint at hun ikke var så veldig kosete. Hun ville som regel bare kose en gang om dagen, da kom hun og la seg i fanget. Og der fikk hun ligge til ansiktet mitt begynte å klø.

Jeg hadde håpet at jeg skulle få redigert litt video og lest litt bøker og vært litt kreativ og produktiv, men jeg hadde også som mål å bare slappe av. Jeg trengte en uke hvor det ikke skjedde noe særlig, så jeg lå på sofaen, spiste mat og stirret på tven. Redigere videoer og slikt kan man jo gjøre en annen gang.

Jeg fikk lest ferdig en bok da, så det var jo noe. Paul var også med meg en del, og vi fikk dratt på en liten Oslo-tur og den store kinodagen. Fikk til og med testet ut de nye veganske sconesene på Kaffebreneriet, som lå rett utenfor leiligheten. Luksus! Og de anbefales forresten, veldig gode.

Nå er jeg tilbake i Lørenskog, jeg har redigert en video (kommer snart!) og føler meg litt mer opplagt enn før jeg dro til Oslo. Hvile-uke anbefales! Neste gang skal jeg prøve å skru av internett også. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *