Vi så «The Chilling Adventure of Sabrina» på Netflix

Jeg husker Sabrina-serien som gikk på TV da jeg var liten. Jeg husker ikke så mye av hva som skjedde, bortsett fra at det var magi og snakkende katter og at det var morsomt. Så jeg var egentlig ikke så veldig gira da jeg hørte det kom en ny serie, men jeg og Paul ga den en sjangre. Og omg, jeg er glad vi gjorde!

Den er absolutt mørkere enn den gamle serien, men ikke skummel. Jeg liker ikke skrekkfilmer, men denne gikk helt fint å se på. Syns Stranger Things kanskje er hakket mer skummelt, så hvis du liker denne serien vil du nok like denne.

Sabrina, som er halvt heks/halvt dødelig, fyller 16 år om få dager og skal ha sin ‘mørke dåp’ hvor hun skriver navnet sitt i boken til djevelen. Det betyr å legge det dødelige livet sitt bak seg og bli hundre prosent heks. Hun må si hadet til vennene sine og kjæresten sin. Men vil hun?

Jeg likte veldig god skuespillerene og karakterene, og de forskjellige temaene de tok opp. Seksualitet og store forandringer i livet er et gjennomgående tema i hele serien. Det er ikke bare Sabrina som må finne seg selv.

Mer vil jeg ikke si, for spoilers! Men anbefaler den virkelig. Hvis du trenger en serie å se på i høst, så er denne helt perfekt!

1 Comment

  1. Gleder meg til å se denne, men får nok ikke med meg Eirik, så må vente til en stormfull kveld jeg er alene ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *