Jeg skal begynne å skrive igjen!

Sånn her startet jeg dagen min – med å lage et skikkelig rot i senga vår. Det var noen frustrerte minutter mens jeg prøvde å lage like hull i over 100 ark for å få di inn i den nye permen min. Etter litt prøving og feiling gikk det!

Jeg har bestemt meg for å begynne å skrive igjen, etter nesten to års pause. Det er en hobby jeg har savnet, men jeg har ville fokusere mer på youtube og andre ting. Nå har det fokuset snudd seg litt igjen. Jeg gleder meg!

Jeg har savnet et sted å samle alle bok-idéene mine, og valget falt på en perm sånn som denne. Tror jeg så bildet først i en Bullet Journal gruppe, og jeg syntes det så så pent ut!

Det virket som et bra sted å samle flere prosjekter, så etter litt googling fant jeg alt jeg trengte. Permen er fra ebay, det samme med de fargerike ‘tabsene’ på toppen. Arkene er fra clash ohlson, men man kan jo bruke hvilke som helst ark.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Det var litt vanskelig å lage de 6 hullene i arkene, men jeg fikk det til til slutt. Nå gleder jeg meg til å fylle den opp med alle idéene mine, som så langt er spredd utover diverse notatbøker og digitale filer. Er nok litt mer produktivt å ha alt på en plass.

Nå er planen å bruke juni på å planlegge, og i juli skal det skrives! Jeg skal være med på camp nanowrimo igjen, gleder meg veldig til det! Kanskje jeg poster noen utsnitt her også!

6 Comments

 1. Jeg elsker å skrive. Er gjennom skriving jeg utrykker meg best. Samtidig tør jeg ikke fordi jeg er redd for å finne ut av som foregår oppi det forskrudde hodet mitt.

 2. Åh, dette ser så fint ut! Blir skikkelig inspirert av fine notatbøker (kanskje derfor jeg har så mange, heh), og ekstra gøy er det å lage sine egne. Kanskje jeg skal gjøre det samme!

 3. Gøy! Det blir spennende å følge. Min egen skriving er så sjukt forsømt i det siste, men det frister liksom ikke å sitte på Skriveloftet i 30 varmegrader. Men gleder meg til å ha mer tid igjen. Enn så lenge får jeg finne fram en av researchbøkene mine, og sparke meg litt i gang igjen.

  • tine katrine

   Hadde jeg kunne velge hadde jeg gått ut og gjort gøye ting heller. Nyt sommeren med god aamvittighet sier jeg. Skriving er vel mer en høstaktivitet!

 4. Anonymous

  De arkene fra Clas Ohlson, hva heter de? Ser du har en link, men der dukket det ingenting opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *