Fire øyeblikk

Her kommer fire bilder jeg har postet på instagram i det siste (følg meg på @tinekatrine hvis du vil se mer). Jeg er ganske glad i instagrammen min, syns den fungerer som en fin liten dagbok, men jeg har nok litt for høye krav til bildene mine. Syns ikke jeg har postet så mange fine i det siste, men sånn går det når man bare er hjemme og alt er litt kaos. Iallfall, her er fire favoritter fra den siste tiden!

Dette er tatt fra balkongen vår en kveld det var en veldig fin solnedgang. Det kom ikke så godt frem på kamera, men syns fargene i bildet ble fine og stemningsfullt. Jeg vet alle er lei av snø, men det kan jo være litt fint også? (Herregud hvis jeg bruker ordet ‘fint’ en gang til…)

Dette er soverommet vårt. Sola kom tilbake og gjorde seg til på paljettjakken min. Også har vi favorittkjolen i vinduet, som jeg enda ikke har brukt.

Dette er i nabolaget våres, på vei hjem fra en kinotur. Hver gang jeg gjøre forbi slike trær om natta mååå jeg ta et bilde. Jeg syns greinene er så fine!

Dette er Aiko. Vi var begge på besøk hos Kjersti. Squad goals!

Jeg skulle egentlig poste flere, men det skjer noe rart med bildene. Det får bli en neste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *