God påske!

Min påske er lastet med…oppussing av gjesterommet, ellers ingenting. Ingen planer, ingen besøk, ingen energi. Det er egentlig helt greit, men samtidig er det litt bittert å se hvordan alle drar på ferier og hyttetur og treffer venner og alt mulig. Jeg er jo vant til at det er sånn, men kjipt vil det nok alltid være.

Det blir ikke noe bedre av at formen har vært ganske skral denne uka og det siste døgnet hadde jeg helt grusomt vondt i skulderen, men det gikk heldigvis over. Har fått meg en elektrisk varmepute som tydeligvis er magisk for så fort har det aldri blitt bra igjen før!

Så ja. Den kjedeligste påske-blogg-posten, værsågod. På den positive siden så har jeg spist godteri og sett en del filmer, og snart har vi et nyoppusset gjesterom/kontor (det har ventet på å bli ferdig i 5 år!). En egen post kommer nok om det, stay tuned.

Jeg ville egentlig bare ønske dere en god påske, og sende noen tanker ut til de som sitter i samme situasjon som meg. Sykdom er noe dritt. Jeg håper dere finner noen lyspunk i alt drittet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *