Hotellseng!

På torsdag var det 30 års jubileum på det lokalesenteret, så vi tok en tur for å se om det var noe vi trengte på salg. Vi kom hjem med litt forskjellig (alt var ting jeg har tenkt en stund på å kjøpe!) og en av tingene var hotellputer. Dere vet, sånne gigantiske puter som er skikkelig dig å lene seg mot når man bruker senga til noe annet enn å sove.

Kid hadde 50% på alle fiberputer, så da kjøpte vi to sånne og putetrekk. Det var noe dritt å bære de og alt det andre hjem, men vi klarte det! Vil gi Kid litt skryt for at de bruker papirposer, og fordi de hadde en del sengetøy som ikke var pakket inn i plast. Hurra for miljøet! (Putene var pakket inn i plast da, men det er jo bedre enn at alt var pakket i plast!)

Så nå er soverommet blitt enda koseligere! Jeg er skikkelig fornøyd, og har nå ligget i senga to dager i strekk, så det passet bra.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *