Nye skrivesaker og lignende!

Dere har jo sikkert fått med dere at jeg driver med bullet journaling, og det fører til at jeg har handlet inn litt vel mye skrivesaker og ting i det siste. Litt for mye, det skal jeg ærlig innrømme! Og nå skal dere få gleden av å se alt sammen. Først lagde jeg en video hvor jeg viste frem ting, og så kjøpte jeg enda mer, og var egentlig litt for flau til å lage enda en video rett etterpå. Så det kommer i bloggform nå! Hvis dere ikke har sett videoen, så kan dere jo se den først! Med mindre du ikke interesserer deg for sånt her da, da ville jeg egenltlig bare sluttet å lese nå og heller komme tilbak en annen dag.

Så, hvor skal jeg begynne… 

Noen clips (vet ikke hva de heter), bokmerker i metall og et postkort fra søstrene grene.

Gavelapper fra Panduro, som jeg tenkte å pynte opp planleggeren med!

Et stempel. Har også kjøpt stempelpute i en rekke farger, blant annet gull og sølv. Krysser fingrene for at de ikke tørker ut med en gang.

En bildebok fra Tiger. Tenkte å bruke de også til å pynte opp planlegeren.

Litt tusjer fra Panduro. Har ikke fått testet de så mye enda.

Bokmerker i metall fra ebay.

Forskjellige viskelær fra Tombow, kjøpt på tudos.no. Veldig fornøyd md den dust catch! Den smuler ikke sånn som vanlig viskelær.

Klistermerker fra ebay.

Notepad fra Tiger. Jeg er et svakt menneske, ser jeg noe med planter så må jeg jo bare ha det.

Kjøpte meg en fyllepenn med konvertorer (som betyr at jeg kan fylle den med flytende blekk) fra tudos.no.

En notatbok fra Rhodia. Papiret deres skal visst være veldig bra for tusjer, sånn at de ikke blir ødelagt når man øver på brush lettering.

Fancy ark fra Søstrene grene. Jeg er litt svak for ting med gull også.

Silkepapir fra Søstrene Grene.

Papirteip fra søstrene grene, og den siste med dyr er fra ebay.

Vannpensler fra ebay.

En rekke klistermerker fra Ebay.

Stempler fra Clas Ohlson (Dette var faktisk en julegave!)

Penner fra tudos.no

Tusjer fra ebay. Anbefaler disse!

Og til slutt, en rekke klistermerker fra ebay.

Orker ikke å finne ebay-linker, det er så lett å søke frem til uansett. Feks ‘stickers plants’ eller ‘metal bookmarks’. Det står navn på en del av tingene på bildene mine! Håper dere like posten uansett. Neste gang skal jeg ikke ta bilder på det svarte bordet vårt.

3 Comments

  1. Åå, så mye fint! Jeg elsker slike ting! Trenger flere ting (klistremerker og penner og washitapes og egentlig alt mulig), slik at jeg har mer å fylle inn i bullet journalen min. (Skulle gjerne vunnet i lotto, for å si det sånn.)

  2. Oh lord, så masse fine greier! Jeg ønsker meg sårt pastellfarger, ellers er jeg nok veldig minimalistisk av meg. Likevel elsker jeg dill dall, det tror jeg at jeg kommer til å gjøre i evig tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *