En liten hårklipp

Tada, jeg har fått ny sveis! Eller mistet en er kanskje mer riktig å si. Hvorfor?

1. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve. Så nå tenkte jeg “hvorfor ikke?”.
2. Så digg å ikke bruke et fnugg av energi på håret. Lett å vaske, lett å stelle, aldri noe luesveis eller andre ting å stresse med.
3. …ja, trenger man noen flere grunner?

Jeg gjorde det mandag, live på Snapkollektivet fordi jeg syns det passet så fint inn under temaet ‘kroppspress’. Det blir lagt så mye identitet og forventninger til håret vårt, som jeg syns er skikkelig tullet. Håret mitt bør jo ikke ha noe å si om hvilken person jeg er!

Hvis du ikke så meg på snapkollektivet, så kan du ta en titt på storyen her hvis du vil se meg barber meg!

Så lurer dere kanskje på hva jeg selv syns. Jeg liker det, mn det er fortsatt veldig uvant, jeg blir overrasket hver gang jeg ser meg selv. Selv om det bare er noen cm kortere enn før (bildet under et tatt rett før klippen), så r det veldig annerledes, og ansiktet mitt virker så mye rundere nå. Som ikke er en dårlig ting, jeg må bare bli vant til det.

  

Og det var alt jeg ville si i dag. Håper dere har en fin uke så langt!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *