De jævla kiloene

For noen måneder siden skrev jeg dette innlegget om vekten min og mine tanker rundt det. Les det gjerne først, hvis du ikke alt har. Så vil jeg bare minne folk om at jeg ikke skriver dette for å høre “Du er så pen!” og lignende greier. Det er ikke det dette handler om.

Så, jeg har lagt på meg enda mer. Og det suger. Jeg gidder ikke å late som om jeg ikke bryr meg og fokusere på “kroppspositivitet” og alt annet samfunnet skal ha meg til å gjøre. Dette har ingenting med at jeg ikke liker kroppen min, jeg syns den er helt grei (bare “litt” sykere enn jeg foretrekker).

Det jeg ikke liker er at ingen av buksene mine passer lenger, og jeg nekter å kjøpe nye igjen. Jeg er dritt lei av at jeg legger på meg, selv om jeg ikke spiser noe særlig usunt. Ja, jeg spiser godteri i helgene, men resten av uka prøver jeg å være flink med å spise grønnsaker og frukt. Det er tydeligvis ikke nok.

Jeg forstår at det er mange ting som spiller inn på om man legger på seg eller ikke. Det er bare litt frustrerende, så da blåser jeg ut om det her. Så skal jeg smøre meg med et nytt lag tålmodighet og spise enda litt flere grønnsaker. Det er egentlig ikke så vanskelig, jeg elsker jo grønnsaker. Hjelper derimot ikke at det nå er kommet veganske frossenpizza og ben and jerry’s i butikkene.

Oh well. Oppdatering kommer når buksene passer igjen. (Please ikke gi meg noen slanketips.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *