Jeg vet ikke helt

Dagenes føles uvanlig rolige for tiden. Som regel sitter jeg med en konstant følelse av at det er så mye som burde gjøres, men nå er der mer ‘…hva skal jeg gjøre nå?’

Altså, jeg gjør ikke noe mer eller mindre enn før, jeg tror bare jeg har akseptert mer at jeg ikke kan gjøre noe. Så da er det ikke noe poeng i å ligge og tenkte på alt man burde og skulle gjort.

Samtidig så har jeg begynt å tenke på å flytte. Det slo meg at eneste grunnen til at jeg bor her er fordi det er billig og stort, og det er jo ikke særlig god grunn alene. Fint kan jeg ikke akkurat si det er, siden det aldri blir ferdig oppusset her. Er vel 3-4 år siden det startet, begynner å bli litt lei.

Jeg savner å bo i Oslo, med alt man trenger utenfor døra, og venner et par busstopp unna. Istedenfor et kvarter å gå til nærmeste butikk og venner en halvtime unna (minst) med buss. Og det skjer ingenting i Lørenskog, mens i Oslo skjer det jo ting hele tiden. Jeg har bare ikke energi til noen av dem.

Det blir ikke noe flytting enda da. Vi får se, kanskje i løpet av året. Uansett så bryr jeg meg plutselig mye mindre om å pusse opp her, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *