En annerledes jul


I år har vært en jul ulik alle de andre. Jeg har nemlig for aller første gang feiret juleaften alene. Og vet dere hva? Det var ikke så grusomt!
Grunnen til det var fordi jeg var for dårlig til å dra noe sted. Ikke en gang et par timer hos familien var aktuelt. Så jeg ble hjemme. Hvor var Paul? På jobb, hele kvelden. Helt greit for meg, og han tjener jo ganske bra på det når det er rød dag.

Jeg brukte kvelden til å slappe av og se på hva enn jeg følte for. Det var ganske fint faktisk, å kunne bruke så lang tid jeg trengte på å lagge en god middag, og å ha full kontroll over fjernkontrollen. Trodde kvelden skulle bli mye tristere, men jeg koste meg.
Neste dag feiret vi i stedet, med nok en god middag og gave-åpning – og jeg fikk masse fint! Vil dere se? Fikk til og med dratt på et lite familiebesøk. Det var lettere å besøke dem en dag utenom julemiddag og gave-åpning med mange personer – det blir for mye når jeg er dårlig.
Og det var egentlig alt jeg hadde på hjertet nå. Et lite livstegn i romjula. God jul!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *