Snille hunder kommer ikke til sydpolen av Hans-Olav Thyold – en bok for alle hundeelskere!

snille hunder kommer ikke til sydpolen
Bok sponset av Aschehoug.
La oss gå rett til poenget – dette er en bok skrever fra perspektivet til en hund! Hvor kult er ikke det! Tassen bor nå alene med Fru Torkildsen, og sammen bestemmer de seg for å finne ut hva som egentlig skjedde med hundeflokken som ble med Roald Amundsen til sydpolen. Grønnlandshunder er nemlig Tassen’s favoritthunder. Andre favoritter er kanelhorn og å bjeffe på alle inntrengere, som Søppelmannen og Jesus.
snille hunder kommer ikke til sydpolen
Jeg likte boken veldig godt. Den er lettlest, og jeg lo flere ganger – alt man ønsker fra en bok, eller hva? Så hvis du er på jakt etter en ny bok og i tillegg er glad i hunder og dyr, så anbefaler jeg denne. Fins sikkert på nærmeste bibliotek eller bokbutikk! Og hei, bra julegave også!

1 Comment

  1. Marianne Aasen

    Har snart lest den ferdig nå. Jeg fikk litt av en åpenbaring når det kommer til pinsvinenes lusne natur 😮

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *