Loppemarked for Pinnsvinhjelpen

Photo by Piotr Łaskawski on Unsplash

I dag vil jeg fortelle om loppemarkedet jeg og noen andre arrangerer 🙂 Jeg har de siste månedene sakte gått gjennom klærne mine, og det er en god del jeg ikke skal beholde. Planen først var å bare gi dem til fretex. Helst ville jeg ha prøvd å selge noen av dem, men det er mye jobb og det er få interesserte med mindre du har merkeklær (har jeg iallfall inntrykk av). Så slo deg meg – hva med å ha et loppemarked for en god sak?
Så etter å ha spurt litt rundt fikk jeg samlet en liten gjeng, og vi bestemte oss for å hjelpe Pinnsvinhjelpen!

Pinnsvinhjelpen er en frivillig og veldedig organisasjon som har som formål å hjelpe pinnsvin og øke pinnsvinbestanden. De hjelper enkeltindivider som er skadet/syke eller som er for små til å klare seg selv, før de setter dem tilbake i naturen. Finner du et pinnsvin som trenger hjelp kan du kontakte Pinnsvinhjelpen for råd og veiledning.”

Jeg håper dere som kan vil komme! Det er i Oslo søndag den 24 september, 12:00-17:00, nærmere bestemt i Rodeløkka Vellhus. Grünerløkka! Vi skal selge brukte klær og ubrukte veganske kaker, og alle pengene går uavkortet til Pinnsvinhjelpen.
Facebookeventet finner dere her. Vi tar imot klær, blir veldig glad hvis folk vil bake noe, og EKSTREMG GLAD hvis noen vil hjelpe oss den søndagen. Vil du stå og selge kaker en time eller to kanskje? Bare å ta kontakt!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *