Jeg tester Bærkraft – Arktisk Blåbærstrø (Reklame)

Reklame: Jeg er blitt betalt for å teste Bærkraft og si hva jeg syns. 

Jeg ble spurt om å teste et nytt kosttilskudd, Bærkraft Blåbærstrø, som skal være helt naturlig og vegansk. Siden jeg er glad i å teste nye veganske ting, så sa jeg så klart ja!

Hva er Bærkraft?

Bærkraft er et naturlig kosttilskudd laget av håndplukkede blåbær som vokser i et arktisk klima. En dose skal dekke dagsbehovet av vitamin C og D. I tillegg har det over 100 mg antocyaner, som visst er et fancy antioksidant – og sånt er bra for kroppen! Det er også rik på fiber (så blir magen fornøyd), og fri for gluten, laktose og tilsetningsstoffer. Og det er selvfølgelig ingen sukker i!

Kosttilskuddet kommer i en liten eske med 30 små poser oppi, hvor hver pose er en dagsdose. Veldig praktisk og greit, spesielt hvis man skal reise. Esken kan resirkuleres, men det kan ikke de små posene, som er synd. Det blir litt mye søppel. De forklarte det med at siden dette er et vitamintilskudd, så må det etter loven selges i riktige doser, så det hadde feks ikke gått ann å bare ha det i en boks hvor man måler opp porsjoner selv. Synd, men forståelig.

Hvordan brukes det?

Bærkraft er et pulver, rett og slett blåbær i strøform. Man kan blande det i juice, smoothie, yoghurt, grøt, bakst og helt sikkert flere steder om man er litt kreativ. Smaken er som syrlige, tørka blåbær. Jeg elsker fargen! Den er mørkelilla, og gir en knæsj farge til det du blander den med. Bare se hvor fin yoghurten blir da! Hallo instagram!

Og hva syns jeg?

Jeg liker at kosttilskuddet er helt naturlig, men jeg skulle ønske det var litt flere vitaminer i det. Litt b12 kanskje? Jeg syns det smaker godt, men siden pulveret ikke løser seg helt opp merker man det godt hvis man har det i juice og ren yoghurt. Det blir kornete, som kan være litt rart, men det passer fint i havregrøt eller yoghurt med granola, for eksempel. Det var de to tingene likte jeg best å ha det i. Bakst var også gøy, jeg fikk noen fargerike vafler ut av det! (Sjekk videoen)

Konklusjon! Jeg liker det, og det er godt mulig jeg kjøper det igjen. Syns det er en fin måte å gi en smoothie eller yoghurt en ekstra vitaminboost en gang i blant. Prisen syns jeg er litt vel stiv for at jeg ville ha spist det hver dag. (En pakke med 30 porsjoner koster 329 kr.) Jeg ser forresten for meg at det er en fin måte å få barn til å spise litt ekstra vitaminer, siden det er gøy å blande pulveret ut i ting!

Hvis du vil teste bærkraft, så kan det bestilles fra nettsiden deres, enten som abonnement eller enkeltbestilling.

Jeg har også laget en video hvor jeg snakker om produktet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *