Oslo Pride 2017

For tredje året på rad deltok jeg i Pride feiringa. For hvert år har jeg orket litt mindre, og i år fikk jeg kun med meg paraden, men det gjør ikke så mye. Jeg hadde en fin dag, og jeg fikk til og med laget en liten film til dere. Dere som ikke liker film kan kose dere med bildene!


Det var en kjempefin dag! Jeg drar aldri inn til Oslo for 17 mai eller noe sånt, men for Pride er jeg med. Selv med 40,000 mennesker i paraden og 250,000 som ser på. Det er så fint, alle er så glade og alt er bare kjærlighet. Tenk om Oslo’s gater kunne føles sånn hver dag? Det er så tragisk. Bare les her, dere som lurer på hvorfor vi fortsatt feirer Pride i Norge.
IMG_3644
IMG_3653
IMG_3649
IMG_3656
IMG_3669
IMG_3661
IMG_3674
IMG_3686
IMG_3695
IMG_3708
IMG_3706
IMG_3717
IMG_3741
IMG_3768
IMG_3777
IMG_3812
IMG_3817
IMG_3830
IMG_3856
IMG_3802

4 Comments

 1. noctem.nu

  Du og Paul e så bra! Digge dåkkår! Og for ein fin parade ??️‍?

 2. Så mange fantastiske bilder! Skulle skikkelig ønske at jeg kunne dratt på paraden i år, men får feire dobbelt så mye neste år <3

 3. NeiTilPrideOgHomser

  Hei, jeg lurer på en ting, hva er det egentlig dere feirer? Jeg er hetero og jeg har aldri gått i en parade eller feiret med selv. Fordi det hadde vært jævlig rart, folk hadde spurt hva jeg drev med.
  Så hva er det dere feirer? Når jeg ser pride toget, så ser jeg 40 år gamle menn med hundehalsbånd, stringtruser og trynet fullt av sminke. Det ser ut som om det er hull i gjerde på et mentalsykehus. Er dere selv klar over hvor latterlige dere ser ut?
  Jeg forstår ikke hva dere driver med, hvorfor dere feirer dere selv gjennom Oslos gater i en hel dag. Er det virkelig mulig å bli så selvopptatt? “Se på meg, se på meg, jeg er bare så homo, se på meg, gi meg oppmerksomhet!!”. Ganske sykt. Jeg bare håper dere våkner snart og sier hva pokker er det vi driver med? Vi ser jo ut som klovner.
  Jeg kan si det slik; jeg kommer aldri til å ha homser som venner så lenge de oppfører seg som de gjør. Hvis de klarer å oppføre seg som siviliserte mennesker så ok.

  • tine katrine

   Du har ikke trengt å gå i en parade for deg selv fordi du aldri trenger å være redd for å bli slått ned på gata hvis du holder hånd med kjæresten din. Du trenger ikke å bekymre deg for å miste jobben eller å bli forskjellsbehandlet pga hvem du forelsker deg i. Du kan reise hvor du vil, for det er ingen land som har dødsstraff for hetrofili.
   99% av de som feirer Pride går kledd helt normalt. Det er ingen vits i å henge seg opp i de få som ser litt rare ut. Har det uansett noe å si hva de har på seg? Skader de noen? Får du vondt? Det er en feiring, folk kler seg som de vil og har det gøy! 🙂
   Jeg anbefaler deg å lese litt om historien og grunnene til at Pride feires. Det er en viktig internasjonal event som setter oppmerksomhet på et folk som alt for mange steder blir behandlet veldig, veldig dårlig.
   Tror forresten ikke du trenger å bekymre deg, homofile vil nok ikke ha deg som venn heller med mindre du blir litt mer sivilisert. Håper du våkner snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *