Snapkollektivet 1 år

kulturhuset oslo
Mandag 26 juni 2017 var det 1 år siden Snapkollektivet gikk live. Jeg klippet en video for å markere det, satt hele søndagen før for å få den ferdig i tide. Blir veldig glad hvis dere vil trykke dere inn her og legge igjen en like og en kommentar!

Det måtte jo selvfølgelig feires! Alle bortsett fra Lisa kunne komme, og det ble en veldig fin mandagskveld. Vi var innom både Kulturhuset (bildet over) og Lille Saigon før vi landet på Angst. Vi spise vegansk kake fra Toppet Sweetness, og fikk besøk av følgere og gjestesnappere. Var en kjempefin kveld, og en tidlig kveld for min del. Klarte å holde ut til klokka 9, da måtte jeg kaste inn håndkleet og la de andre feste videre til langt på natt.
snapkollektivet
snapkollektivet
snapkollektivet
angst oslo
snapkollektivet
snapkollektivet
Jeg filmet selvfølgelig også, som en ekte youtuber. Følg meg på youtube hvis du ikke alt gjør det!

2 Comments

  1. Kjempefin film, og kjempefin kveld <3 Det var så gøy å møte deg! Har delt både bilder og film på bloggen nå, får ikke nok av bursdagen vår, men kan tenkes omgivelsene har fått det, haha :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *