Tine Katrine gror grønnsaker!

nybegynner gror grønnsaker på balkong nybegynner gror grønnsaker på balkong

Dere! Jeg har startet et nytt kult prosjekt på youtuben min, og jeg håper dere har lyst til følge det! Vi har jo bodd her nå i snart 5 år (hjelp tiden flyr!) og jeg har hele tiden hatt lyst til å plante litt grønnsaker på den store balkongen vi har. I år kom jeg endelig i gang, og jeg filmer hele prosessen til en ny youtube-serie. Dette er første gang jeg gjør noe sånt, så jeg håper egentlig på å få litt tips fra dere, samtidig som jeg kanskje inspirere andre til å prøve det samme?

Så langt har jeg to videoer på kanalen min, og det er mange fler på vei. Over her ser dere bilder av hvordan grønnsakene mine har det i dag, så det ser jo litt lovende ut? Nå begynner det endelig å bli varmt nok ute også, så de kan snart settes ut, gradvis og forsiktig.

Jeg blir KJEMPEGLAD hvis dere vil legge igjen en kommentar! Har dere grønne fingre? Og følg gjerne youtubekanalen min om dere ikke alt gjør det. Er såååå nærme 200 nå!

9 Comments

 1. Lise-Marie Lia

  SÅ GØY Å SE BLIDER AV AT DET SPIRER OG GROR! Jeg så videoen litt tidligere idag og ble så happy da bloglovin fortalte meg at du hadde lagt ut ett nytt innlegg. Jeg blir så inspirert av plantingen din og gleder meg masse til videre videoer. Jeg har ikke balkong en gang men har sett at noen har blomsterkasser utenfor vinduene sine i blokken jeg flytter til i juni så jeg vurderer virkelig det 😀

 2. Liker serien!! Jeg vil så gjerne få grønne fingre, men fikk en kaktus til å tørke ut en gang… Så ja. Nei. Flink er jeg ikke, haha. Men flink vil jeg ihvertfall bli!

  • Jeg har vært der selv. Følte det hjalp å kjøpe mange og store planter, for da var det ikke så lett å overse dem, haha. Også grodde jeg mine egne avocadoplanter, da fikk jeg virkelig sansen for det!

 3. Marianne Aasen

  Kjempeartig prosjekt du har på gang. Gleder meg til det begynner å spire 😀
  Og enig med søppel-ranter. Totalt unødvendig at folk skal drive å slenge fra seg så mye styggerier.

 4. Skikkelig spennende! Gleder meg til å se hva du får grodd! 😀 Spesielt spent på vannmelonen, hadde plantet så mange som mulig om jeg hadde hatt plass til det hahaha 🙂

 5. noctem.nu

  Så gøy! Glede meg te å se koss det går 😀 Eg har ikje grønne fingre i det heila tatt, men har nå klart å holda liv i mine to planter så långt, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *