En give away!

Hei hei dere! Nå er jeg ENDELIG ferdig med alle japanrelaterte videoer på kanalen min, og det feirer jeg med en liten give away. Jeg plukket nemlig med litt ekstra suvenirer, som en av dere skal få! Jeg er litt trist over at jeg ikke kan gi noe til alle sammen, men sånn er det bare. For å se hva dere kan få, sjekk ut den siste videoen min, hvor jeg først viser alle gavene jeg har kjøpt i Japan! Hvis dere vil se hva jeg kjøpte til meg selv, så kan dere se på denne vidoene.

For å bli med i trekningen, legg igjen en kommentar under videoen eller innlegget. Så det er helt frivillig å følge kanalen min og alt sånt, men blir veldig glad hvis dere vil gjøre det også! Har som sagt en drøm om å nå 200 innen juni. Hvis du er “ny” til youtube, så er det superraskt å lage en konto hvis du alt har gmail. Du logger nemlig inn med akkurat samme info.

4 Comments

  1. noctem.nu

    OMG I WANT I WANT I WANT. *ber te gud sjøl om hu ikje tror på gud*

  2. Birte Valkyrje

    Det hadde vore veldig, veldig koseleg med ei gåve, og så hadde du gjort postkassa vår ei teneste fordi ho har det ganske keisamt for tida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *