7 år [ukens tema]

Det var faktisk helt tilfeldig at jeg valgte KJÆRLIGHET som ukens tema (jeg var egentlig litt skeptisk, men noen andre ville ha det, så ok!), samme uke som jeg og Paul feiret 7 år sammen. Vi feirer første dagen vi møttes, som var på en fest hvor jeg ble med ham hjem og ikke dro igjen før to dager senere. Det var bare et par uker etter det at han besøkte meg i Mandal og vi ble sammen for real, og siden da har vi sett hverandre så godt som hver dag. Ganske rart å tenke på hvor raskt en person kan gå fra å være totalt fremmed til din favoritt.

Skal vi ta en tur down memory lane eller?

Her er vi, 7 år yngre og skikkelig nyforelska, på rommet mitt hjemme i Mandal. Jeg skulle gjerne hatt litt ordentlige bilder å vise dere nå, men jeg har ikke noe system at all på bildene mine og harddiskene, så det får bli Facebookbilder denne gangen. Savner sukkerspinnhåret.

Den sommeren var vi en god stund i Mandal, en uke å festival, og så dro vi til Oslo og skaffet oss en liten studenthybel på st.hanshaugen. Med felleskjøkken og toalett. ALDRI IGJEN!

Siden den gang har vi bodd sammen 4 steder. Altså 4 ganger flyttet vi fra 2010 til 2012. GRUSOMT! Nå har vi snart bodd i Lørenskog i litt over fire år, og tiden flyr skikkelig, men vi har rukket mye fint. Som noen ferier!

Første landet vi besøkte sammen var faktisk Kina, et sted jeg hadde drømt om å reise hele livet. Paul studerte der et semester, og jeg besøkte ham i fem uker.

Også har vi vært i London (og Belgia, men det fant jeg ingen bilder av i farta).

Vi feiret en påske på Malta. (Skal aldri ha langt mørkt år igjen, hjelpes.)

Også har vi vært i Frankrike, nærmere bestemt Toulouse og Paris.

Og Disneyland, ikke minst.

Og i middelalderen i Sverige.

Åja, vi har tatt danskebåten til København også. Det var helt grusomt, jeg var konstant kvalm på en båt som tar femten timer eller noe hver vei.


Vi har også vært fosterhjem for en drøss sære katter. Katter altså! Can’t live with them, can’t live without them.

Og Moshi da. Han må jo ikke glemmes. Jeg har sikkert glemt mye annet, men det hadde vært umulig å ta med alt som skjer i løpet av 7 år. Viser seg at det er en del! Det har vært noen veldig fine år iallfall, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en så fin person som støtter meg gjennom all sykdommen og tøffe tider. Det kan ikke være lett å være sammen med en kronisk syk (og sulten) person, men han holder ut. Takk, Paul <3

Dette er en del av et bloggprosjekt, og her er de andre som deltar: 

Mari Sunniva – RenateLisa
Anniken – Sunniva – Ester Maria
Benedicte – Inger Helgestad

13 Comments

  1. noctem.nu

    Dåkkår e så hærlige sammen. Og for et hærligt innlegg <3

  2. For et fint innlegg <3 jeg likte skikkelig å se alle bildene fra årene deres sammen, dere gir meg trua på langvarig kjærlighet!

  3. Anita Fjærestrand

    Du glemte Parga? Fine dere er og var. Morro å se. Glemmer jo hvordan vi mennesker forandrer oss på så kort tid ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *