Jeg vil bli god på… [ukens tema]

Så. Mange. Ting. Men mest av alt, så vil jeg bli god på å fullføre. Helst med litt god margin, og ikke sånn i siste liten, sånn som dette innlegget. Eller den youtubevideoen jeg har pirket på i en uke nå. Jeg utsetter og utsetter, selv om jeg vet nøyaktig hva jeg skal gjøre, og at det faktisk ikke vil ta så lang tid hvis jeg bare konser.
Jeg tror jeg har fullført 3 strikkeprosjekter hele mitt liv, men har sikkert startet på 30. Jeg har en rekke førsteutkast på harddisken, men de når aldri lengre enn det. Jeg bor i en leilighet som aldri blir ferdig ryddet og organisert. Jeg er meste i å starte nye prosjekter og avslutte innen jeg er halvveis, alt fra fotoalbum og opprydning i harddisker til nettsider og samarbeidsprosjekter. Og jeg hater det!
Dette kræsjer jo også så veldig med det jeg skrev om i forrige innlegg, om å ha alt for mange hobbyer. Det ville jo ikke vært et problem hvis jeg bare kunne fullføre. Eller sliter jeg med å fullføre fordi jeg har for mange hobbyer? Det er liksom alltid et annet prosjekt som distraherer.
Men, som jeg sa sist, jeg føler jeg har blitt litt bedre. Dette er en ting jeg jobber mye med, og jeg tror det meste bare kommer av hvilke innstilling man har. Ofte fullfører man kanskje ikke fordi ting ikke blir så perfekt som man så for seg. Man klarer ikke å nøye seg med noe som er ‘bra’, fordi man så for seg ‘jævla bra’. Så man gir opp før man egentlig får gitt seg selv ordentlig sjansen til å vise hva man kan og til å forbedre seg.
Så dette er hva jeg jobber med, og som jeg skal bli god på. Gir dere en oppdatering en dag!

Dette er en del av et bloggprosjekt, og her er de andre som deltar: 

Julie Eilén – RenateLisa
Anniken – Sunniva – Ester Maria
Mari Sunniva – Benedicte – Inger Helgestad

6 Comments

  1. Benedicte Jenssen

    Kjenner meg så igjen i dette! Jeg har alltid en laaaang liste over prosjekter jeg vil begynne på. Begynner ofte men fullfører sjeldent. Burde bli flinkere til å lage meg rutiner. Stå på!

  2. Gud, jeg også.
    Jeg er flink til å fullføre måltid, da. Tømme tallerkenen for pasta! Spise HELE kaken!

  3. Føler det samme! Har så mange tanker og ideer jeg vil begynne på å fullføre, men klarer som regel å bare begynne. Haha. Noe klarer jeg å fullføre, men det er mye jeg bare mister motivasjonen til å fullføre også.

  4. noctem.nu

    THIS. So relatable. Slite mye med det samma sjøl, det med å fullføra no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *