Spørsmålsrunde om Japan!


Det er egentlig ikke så lenge siden jeg sa jeg aldri skulle ha en spørsmålsrunde igjen, men siden jeg har et tema denne gangen OG noen å lage den med, så tenkte jeg at det var greit. Spurte på snapchat om det var noe interesse for det (snapper masse på reisen min, følg tine-katrine!) og det var det absolutt. Serena skal bli med, som har bodd i Japan og studer Japansk i noen år, så nå har dere mulighet til å få svar på det meste om Japan. Også kan jeg svare på om det å reise til dette rare landet. Så kom med spørsmål! Om maten og folkene og stedene, om hvordan man får internett og hva smaker vannet og overlever man som veganer der egentlig? Sånne ting, og andre ting.
 

8 Comments

  1. Paul Lobas

    Til Serena: hvordan er det å være utlending i Japan over lang tid?

  2. Lise-Marie Lia

    Hvis du kunne ta med deg en del av Japansk kultur hjem, også etablere det som norm i Norge, hva ville det vært? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *